Arbūzo ir ridikėlių salotos

Salotoms reikės:
Arbūzo pusė
Ridikėlių 250 g
1 Indelis
Iceberg arba romaninių salotų gūžė
Juodųjų alyvuogių 200 g
Mėtos lapelių keli vnt.
Padažui reikės
„Valio Gefilus“ natūralus jogurtas, be laktozės, 380 g 100 g
Pesto padažo 2 šaukštai
Pipirų ir druskos pagal skonį

Paruošimas

Nedideliame inde sumaišykite natūralų jogurtą ir pesto padažą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

 

Supjaustykite ridikėlius, suberkite „Valio Eila“ sūrio kubelius, suplėšykite salotas, mėtos lapelius. Supjaustykite arbūzą kubeliais arba specialiu gremžtuku išskaptuokite rutuliukus. Viską švelniai sumaišykite.

« Atgal
Motinos pienas yra geriausias maistas kūdikiui. Patarimų ir nurodymų, kaip spręsti su žindymu ir laktacija susijusias problemas, gausite savo šeimos klinikoje, poliklinikoje arba gimdymo namuose.

Gydytojas ir kiti už kūdikio priežiūrą atsakingi specialistai Jums asmeniškai patars, jeigu susidūrėte su natūralaus maitinimo problemomis ir svarstote apie motinos pieno pakaitalus. Prieš nuspręsdami juos vartoti, pasitarkite su sveikatos priežiūros darbuotojais. Duodami kūdikiui pieno mišinį, tiksliai laikykitės pakuotėje pateiktų ruošimo ir laikymo nurodymų. Tai svarbu vaiko sveikatai.
Supratau ką perskaičiau