Suberkite miltus, cukrų, sodą ir druską į dubenį. Kitame inde išplakite jogurtą ir kiaušinius. Lėtai maišant pilkite miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite ir dėkite po šaukštą į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant nedidelės ugnies. Galite kepti ir specialioje blyninėje. Patiekite su mėgstama uogiene ir pienu „Valio Eila“ ar kakava, kuri yra balinta šiuo pienu be laktozės.
Motinos pienas yra geriausias maistas kūdikiui. Patarimų ir nurodymų, kaip spręsti su žindymu ir laktacija susijusias problemas, gausite savo šeimos klinikoje, poliklinikoje arba gimdymo namuose.
Gydytojas ir kiti už kūdikio priežiūrą atsakingi specialistai Jums asmeniškai patars, jeigu susidūrėte su natūralaus maitinimo problemomis ir svarstote apie motinos pieno pakaitalus. Prieš nuspręsdami juos vartoti, pasitarkite su sveikatos priežiūros darbuotojais. Duodami kūdikiui pieno mišinį, tiksliai laikykitės pakuotėje pateiktų ruošimo ir laikymo nurodymų. Tai svarbu vaiko sveikatai.